OM ESTETISK MEDICIN

Naturliga resultat baserad på kunskap, erfarenhet och vetenskap

Redan när jag var ung tyckte jag om att ta hand om andra människor och göra dem fina och glada. Valet att bli sjuksköterska var enkelt och år 2000 fick jag min legitimation. Efter det har jag vidareutbildat mig till distriktsköterska.


Under mina yrkesverksamma år har jag arbetat vid sjukhus, i privata och regionsdrivna vårdcentraler, skolhälsovården, Primärvårdsjouren, telefonrådgivningen 1177 samt som enhetschef i Region Västernorrland.


Jag började att arbeta med estetiska injektionsbehandlingar 2017 och har utvecklat min verksamhet för att sedan en tid tillbaksa driva min egen klinik, Estetisk Medicin, i Sundsvall.


Jag är oerhört glad och tacksam för att jag har möjlighet att arbeta med detta samt för den otroligt fina uppskattning jag får från mina kunder. Deras förtroende är värdefullt och en förutsättning för att bedriva min verksamhet.


Som kund hos mig vill jag att du ska känna dig trygg. Kunskap, kompetens och erfarenhet är därför nyckelord för mig. Jag gått mer än 30 vidareutbildningar inom estetisk medicin samt blivit certifierad via Estetiska Injektionsrådet för estetisk injecering. Jag fortsätter löpande att bredda och uppdatera min kompetens för min och er trygghet.


Vänligen

Jeanette Nordenberg

Alla ska känna sig välkomna och trygga

Det allra viktigaste för mig är att du som kund känner dig trygg och att din behandling plockar fram det allra vackraste i din naturliga skönhet. Alla är välkomna till min klinik, oavsett ålder, kön, etnicitet eller bakgrund.


Kom precis så som du är! Alla är värda att investera i sig själv!


Ärlighet

Trovärdighet

Estetiska injektioner och avancerade ansiktsbehandlingar kräver precision, erfarenhet, en känsla för estestik och en förmåga att tillmötesgå kundens önskemål. Trovärdighet bygger på en kombination av kunskap/kompetens och att kunna få kunden att känna sig trygg och väl omhändertagen.  


Jag brinner för min profession och min klinik. För att kunna upprätthålla trovärdigheten för min verksamhet och för min yrkesskicklighet vidareutbildar jag mig flera gånger per år inom estetisk medicin.

Säkerhet

Alla kliniker som erbjuder estetiska injektioner skall ha en patientförsäkring, anmäla sin verksamhet hos IVO (Inspektionen för vård och omsorg) samt betala en årsavgift till IVO.


Jag är även certifierad injektionsbehandlare av Estetiska injektionsrådet.


Verksamheten är skyldig att informera om samtycke och betänketid samt kontrollera att den som får behandlingen är över 18 år.

Jag kommer alltid vara ärlig med dig vad gäller förväntat resultat, hållbarhet och eventuella biverkningar. Jag kan inte ge några garantier men jag har, utifrån erfarenhet och kunskap, noga valt ut de produkter jag använder.


Hållbarheten av behandlingar kan variera beroende på livsstil, hudkvalitet, ålder, aktivitetsgrad och utgångsläge. Om du t.ex. tränar mycket absorberas de ämnen som injeceras snabbare med vissa människor behöver fler behandlingar än andra för önskat resultat.