PRX-T33: SKONSAM SEMI-PEELING

Vad är PRX-T33?


PRX-T33 är en populär och nålfri behandling och är den nya generationens kemiska peeling som är skonsam mot din hud. Det unika med PRX-T33 är att den är i princip smärtfri och orsakar ingen "frosting" (den torra skorpan som uppstår vid kemisk peeling). Behandlingen kan genomföras under alla årstider, passar alla åldrar och alla hudtyper.


Den avancerade och patenterade formulan består av en kombination av TCA (trichloroacetic acid som ofta används vid medelstark kemisk peeling), väteperoxid och kojicsyra som går ned på djupet av din hy. PRX-T33 stimulerar hudens cellförnyelse, ämnesomsättning, tillväxthormoner och pigmentceller. 


En bra kombination som jag kan rekommendera är att kombinera PRX-T33 med Profhilo.


PRX-T33 motverkar och reducerar


  • Rynkor och linjer
  • Pigmenteringar/solfläckar och melasma (hormonell pigmentering)
  • Ärrbildning

Känns alltid bra och tryggt hos Jeanette. Hon är proffsig och duktig på att ta fram det bästa i mitt utseende. Hon har alltid kunden i fokus och skulle aldrig göra något som inte ser bra ut bara för att tjäna pengar. Jag kan verkligen varmt rekommendera henne.


- Teresia från Bokadirekt

Varför ska jag välja PRX-T33?


PRX-T33 är ett utmärkt val för dig som vill ge din hud en skonsam men effektiv "renovering" genom att förbättra din hys kvalitet, hudton och fyllighet utan den aggresiva behandlingen som kemisk peeling innebär och utan nålar. PRX-T33 kan med fördel kombineras med injektionsbehandlingar. Boka gärna en konsultation med mig så guidar jag dig till den perfekta behandlingen för din hy.


Hos Estetisk Medicin kan välja:

PRX-T33 är klassad som en medicinteknisk produkt och är CE-märkt klass 1 vilket betyder att tillverkaren eller importören intygar att produkten uppfyller EU:s grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav.

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

Huden på det behandlade området kommer omedelbart bli slätare, ha en fin lyster, en jämnare hudton, vitalitet, elasticitet och upplevelsen av en fyllighet.


För bästa effekt och resultat bör behandlingen upprepas 3-6 gånger med en veckas mellanrum. Resultatet varar sedan upp till 6 månader och sedan rekommenderar jag en underhållsbehandling ungefär två gånger per år.

Hur går det till?

Behandlingen börjar med en rengöring av din hud. Därefter appliceras PRX-T33 på huden och masseras in med en speciell teknik. Behandlingen gör inte ont men du kan känna en lätt stickande eller brännande känsla som sedan går över relativt snabbt. Peelingen avlägsnas sedan med vatten och vi avslutar med en vårdande och lugnande ansiktskräm.