FILLER - BYGGA OCH ÅTERSKAPA VOLYM

Vad är filler?

De fillers Estetisk Medicin använder sig av baseras på hyaluronsyra, en vattenmolekyl som finns naturligt i kroppen. Hyaluronsyra har egenskapen att den binder vatten och därmed upprätthåller fuktbalansen i huden.


Med stigande ålder producerar kroppen mindre hyaluronsyra och fettvävnaden minskar vilket bidrar till att huden förlorar sin elasticitet, fyllighet och naturliga lyster. Genom att injicera filler kan man återskapa och bibehålla förlorad volym.


Fantastiska Jeanette med ett otroligt öga för estetik. Jag har gått som kund i 3,5 år och är alltid nöjd med kundbemötandet och hennes kunskap för vad som passar våra olika ansikten.

- Annelie från Bokadirekt

Varför ska jag välja en behandling med Filler?

Önskar du "vrida tillbaka klockan" några år till ditt yngre jag? Kanske önskar du förstärka ett ansiktsdrag? Då kan Filler vara ett bra alternativ för dig.

Utslätande och volymbyggande effekt


Vanliga områden är läppar, nasobialveck (vecken från näsan ned till munnen), marionettelinjer (veck från munnen till hakan), kindben och tinningar. 


Förstärkning av dina naturliga ansiktsdrag


Vanliga områden är kindben, käklinje, haka.


Reducera mörka ringar och håligheter under ögonen


Med åldern förlorar vi fettvävnad vilket skapar en hålighet under ögonen. Vilken behandling och vilken typ av filler ska jag välja?

Det finns en rad olika behandlingsområden för filler likväl som det finns olika typer av fillers med lite olika egenskaper. Det går dessutom att kombinera olika typer av fillers för önskat resultat. För att komma fram till vilken behandling och vilka fillers vi ska använda är det bäst att boka en konsultation med mig. När du betalar din behandling dras avgiften för konsultationen av från det totala priset vid genomförd behandling.

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

Jag arbetar med kvalitetsprodukter som ger fina och naturliga resultat. Vilket resultat du kan förvänta dig av en fillerbehandling är dock individuellt och flera faktorer har betydelse, t.ex. hög ämnesomsättning, hudkvalitet, ålder och livsstil. Du kan direkt efter behandling se ett resultat men det slutliga resultatet ser du efter ca. 4-6 veckor.