MICROTOXIN 

Vad är Microtoxin?

Microtoxin är en coctail med vitaminer, antioxidanter och mineraler för din hud kombinerad med en låg dos Botox som blandas utifrån just din hys behov. Den låga dosen Botox förändrar i detta fall inte muskelrörelserna utan slätar ut fina linjer och rynkor samt minskar porer för att skapa ett fint glow.


En Microtoxinbehandling skulle, lite förenklat, kunna liknas med en komplett hälsoresa för din hy, eller med en mix av flera olika avancerade ansiktsbehandlingar. Allt-i-ett med bara en behandling!


Bäst effekt får du om du gör fyra behandlingar med sex veckors mellanrum. Microtoxinbehandling kan med fördel även kombineras med fillers, Botox eller Dermapen4.


Denna maxade blanding ger din hy ett skimrande glow samt:


  • förminskar porer
  • förhindrar talgproduktion och fet hy
  • slätar ut rynkor och linjer
  • dämpar inflammation
  • minimerar synliga blodkärl 
  • lindrar acne och rosacea

Verkligen i trygga händer!

- Sandra från Bokadirekt.

Så proffsig! Sundsvalls bästa.

- Amanda från Bokadirekt.

Varför ska jag välja Microtoxin?


Microtoxin är det perfekta valet om du vill unna dig något extra samt fräscha upp din hy men inte har något speciellt område som du vill behandla. Microtoxin passar också utmärkt för dig som har inflammatoriska hudproblem såsom acne och rosacea. Eftersom de närande ämnena stämplas ned i huden, slipper du injektioner med en kanyl. Microtoxinet är en all-roundbehandling som ger din hud ny spänst och vitalitet


Vid bokning av fyra kurer får du den fjärde för halva priset!

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

Redan efter din första behandling kommer din hy vara klarare, jämnare och upplevas friskare. Du kommer kunna se full effekt efter ca 14 dagar och bäst effekt får du om du gör minst 4 behandlingar med sex veckors mellanrum. Därefter kan du göra en underhållsbehandling med sex månaders mellanrum.

Hur går det till?

Vi kommer att börja med att rengöra din hud varsamt. Sedan stämplas ditt specialkomponerade microtoxin ned i huden med hjälp av 24 tunna nålar av rent guld. Behandlingen gör inte ont, men det kan svida lite. Vi avslutar med en läkande och fuktgivande hyaluronsyramask.