PROFHILO - HUDFÖRYNGRING

Vad är Profhilo?


Profhilo är en av de populäraste behandlingarna med en injicerbar hyaluronsyrabaserad produkt som som stramar upp och motverkar slapphet i huden. Produkten har marknadens högsta koncentration av hyaluronsyra (HA); 64mg/2ml.


En behandling med Profhilo stärker och återfuktar huden på vävnadsnivå och och har dessutom en remodulerande effekt på åldrad hud som tappat sin elasticitet. Tack vare sin höga biokompabilitet ökar den också hudens halt av elastin och kollagen som ger huden dess spänt, vitalitet och fyllighet. Profhilo kan användas på en rad andra områden än i ansiktet, t.ex. hals och dekolletage. Profhilo ger utmärkta resultat när den används som enda behandling men kan även kombineras med andra estetiska behandlingar.


Jag kan varmt rekommendera att kombinera Profhilo med PRX-T33!

Profhilo förbättrar hudens


  • spänst
  • vitalitet
  • fukthalt
  • hudton


och reducerar hudens


  • linjer och rynkor
  • slapphet
  • torrhet


Proffsig, duktig och super trevlig…. Man vill aldrig byta henne mot någon annan.. hos Jeanette kommer jag alltid gå.

- Jea från Bokadirekt

Varför ska jag välja Profhilo?

Profhilo är en produkt som arbetar på vävnadsnivå och återskapar fukt, glow, spänst och fyllighet. Behandlingen går snabbt men resultatet är klart synbart och långvarigt eftersom den på sikt bygger upp dina nivåer av hyaluronsyra, elastin och kollagen. Denna behandling innebär inga invasiva skönhetsingrepp som vid traditionellt ansiktslyft, lämnar inga ärr och kräver ingen återhämtningstid och medför minimalt med biverkningar. Profhilo passar dig som har en mogen hy där åldern har börjat lämna spår i form av rynkor, veck och slapphet på både ansikte, hals och dekolletage men även för dig som vill börja förebygga åldrandet.


Jag rekommenderar en kur på minst två behandlingar för ansiktet, en kur om tre behandlingar på halsen och en kur om två behandlingar för dekolletaget. Därefter kan du underhålla resultatet med en till två behandlingar per år.


Hos Estetisk Medicin kan du välja:

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

Redan två veckor efter din första behandling kan du se en tydlig skillnad och ett gott resultat på din hud. Slutresultatet ser du först fyra veckor efter din första behandling. För maximal och bibehållen effekt rekommenderar jag minst 2 behandlingar med fyra veckors mellanrum som därefter följs av en behandling var sjätte till tolfte månad. Det är individuellt hur länge ett resultat varar av en behandling.