PRP - BEHANDLING MOT HÅRAVFALL

Vad är PRP-behandling mot håravfall?

Äntligen finns det en kostnadseffektiv och kirurgifri behandling mot håravfall! Håravfall vid stigande ålder kan kännes både jobbigt och genant både för män och kvinnor och är mycket svår att motverka med tillskott och diverse hårvårdsprodukter. PRP ett fantastiskt alternativ för de som inte har tillräckligt hög kvalitet på sitt nackhår som krävs vid en hårtransplantation.


PRP är en effektiv behandling för både män och kvinnor som är tunnhåriga eller har börjat tappa sitt hår och vill få håret att börja växa bättre. PRP-bahandling stimulerar hårtillväxten och fungerar därmed både pro- och retroaktivt.


PRP står för Platelet Rich Plasma (blodplättrik plasma) och är en naturlig och hudföryngrande behandling där vi använder tillväxtfaktorer från patientens egna blod.


Med andra ord är PRP en fullständigt naturlig, snabb och effektiv behandling där ditt eget blod används för att stimulera din egen naturliga hårtillväxt. 


Faktum är att PRP har länge använts för att underlätta läkning av t.ex. idrottsskador, ledproblem och smärta. Under senare tid har PRP börjat användas även för estetiska behandlingar med i de flesta fall resultat som inte varit möjliga med konventionella metoder och produkter.
För att få ta reda på om du är en bra kandidat för PRP mot håravfall är du välkommen att boka en konsultation hos mig.

- Malin från Bokadirekt

Mycket proffsig och Jeanette innehar en stor medicinsk och fysiologisk kunskap vilket gör att jag känner mig trygg.

Varför ska jag välja PRP mot håravfall?

PRP är en effektiv och säker metod för att motverka håravfall. PRP ökar din egen hårväxt och förbättrar  hårkvaliteten genom att stimulera hårsäcken att återgå till tillväxtfas.


För maximalt effekt rekommenderar jag en kur om fyra behandlingar med en månads intervall. Därefter rekommenderas två behandlingar per år för att bibehålla resultatet.


Hos Estetisk Medicin kan du välja:


Vilket resultat kan jag förvänta mig?

Eftersom ditt hår växer mycket sakta, ca 1 cm i månaden kommer du inte kunna se omdelbara resultat, men på sikt kommer ditt hår bli både fylligare och tjockare. 

Hur går det till?

Jag kommer att ta en viss mängd blod från ditt armveck (ungefär som vid ett blodprov) och sedan centrifugera blodet så att mängden blodplättar koncentreras. Därefter kommer jag att injecera tillbaka blodplättarna i din hjässa där håret är tunt.